Anna Hellqvist

Anna Hellqvist skribent på Midean i Hälsingland Hudiksvall

Jag heter Anna Hellqvist, är skribent, webbredaktör och social media manager på företaget Midéan.

Hemsidor och webbplatser

Med åren har jag skaffat mig erfarenhet inom flera olika branscher och har bland annat många års erfarenhet som webbredaktör, då framför allt innehållet (content) på hemsidan, eller webbplatsen som vi som arbetar med det brukar säga.

Många olika sorters texter

Jag skriver artiklar både för tidningar och webbplatser. På en webbplats handlar dessa artiklar om sådant som berör företaget jag skriver för. Det kan vara senaste nytt eller artiklar med relevant information som hjälper kunden. Redovisningsbyrån kan till exempel ge sina kunder information om nya skatteregler. Det händer även att jag tar uppdrag att skriva SEO-texter (Search Engine Optimisation).

Sociala medier är bra marknadsföringskanaler

Inom sociala medier stöttar jag företag med att ta fram strategier, mål, hur det ska hantera sina kanaler och på vilket sätt de bäst kan marknadsföra sig där. Framför allt lär jag ut social selling som är det bästa och mest effektiva sättet att visa upp sig i kanalerna. För den som inte hinner eller av andra anledningar inte kan lägga tid på att själv skriva inlägg kan jag stötta med detta. Det kan vara en tillfällig kampanj eller återkommande arbete med inlägg för varje vecka/månad.

Du hittar mig på www.midean.se

Följ gärna mig i sociala medier