Birgit Elonen

Hej!
Jag heter Birgit Elonen, och jag driver företaget DinStad.

DinStad

Maj 2015 startade jag företaget DinStad efter många års funderingar fram och tillbaka. När jag sedan väl tog steget så gick allt väldigt smidigt. Till vardags arbetar jag på MURTEK Sverige AB, ett företag i byggbranschen, men sköter DinStad parallellt med mitt ordinarie arbete.

DinStads produkter

Min tanke var att jag skulle ta fram små frukostbrickor, tillverkade på Öland, med motiv från Gävle.

Hösten 2015 hade jag äran att få förvalta 6 st ordmoln som Mittmedia skapat. Det var ordmoln med dialekter från Mittmedias utgivningsområde. Dessa ordmoln blev starten på en fantastisk resa i dialektens härliga värld.

Nu snart 4 år senare så har dessa 6 ordmoln blivit 10 st. Mina egna ordmoln har skapats utifrån att personer som kommit från olika delar av landet har velat få ”sin egen” dialekt på en bricka.

Idag har DinStad inte bara frukostbrickor, utan även muggar, posters, mössor och kassar med ordmoln på. Är du sugen på att sätta ditt ett eget motiv på en bricka fixar vi naturligtvis det.

Återförsäljare och egna motiv

DinStad har följande återförsäljare. Madam Nyberg i Valbo, Hälso Livs på Söder i Gävle, Gävle Turistcenter, Klackbaren i Gävle samt Turistbyrån i Sandviken. Skulle du vara intresserad av att sälja DinStads produkter så hör av dig.

Kontakta eller besök mig gärna

På Tfn. 070-744 66 02
E-post: birgitelonen@hotmail.com
Butik: Snäppvägen 8, Näringen i Gävle hos MURTEK

Mig och mitt företag DinStad hittar du på www.dinstadgefle.se

Följ gärna DinStad i sociala medier