Anneli Hillman

Entreprenör som hjälper entreprenörer digitalisera sina affärsprocesser

Hej,
Jag heter Anneli Hillman och är sedan sommaren 2018 företagare, då jag klev in som delägare i min mans företag, AKG Lift & Design AB.

Vi har ett särskilt företagsnamn, AKG Hillman Konsult, där jag bedriver min del av verksamheten, som är konsultverksamhet inom IT-tjänster och bokföring/redovisning.

Jag har en bakgrund som projektledare, testledare och systemutvecklare och är också utbildad webbdesigner och ekonom.

Det här hjälper jag dig med:

  • Digitalisera dina affärsprocesser
  • Hjälp med projektledning eller testledning
  • En ny hemsida eller kanske en webbshop
  • Har du ett nystartat företag och behöver komma igång med bokföringen

Jag är Fortnox Byråpartner, som är ett molnbaserat, svenskt affärssystem.

Kontakta mig:

Mobil: 0767-849494
E-post: anneli@annelihillman.se
Hemsida: www.annelihillman.se

Anneli Grytenius

Hej,
Jag heter Anneli Grytenius och driver tillsammans med min man Grytenius Academy. Jag har dessutom en fot i den kommunala världen som miljöinspektör inom hälsoskyddsområdet.

Det är vanligt att vi entreprenörer är högkänsliga. Är du också det? En nackdel med personlighetsdraget, som också kallas HSP, är att vi blir trötta av många intryck. Fördelarna är desto flera och i Grytenius Academy hjälper vi dig upptäcka och dra nytta av dem för att få mer balans i livet och få bättre ekonomi i företaget.

Om du är högkänslig eller inte kan du ta reda på genom att göra forskaren Elaine Arons test på vår hemsida www.gryteniusacademy.se/hsp-test

Vill du få kontakt med mig

Då finns jag på E-post:anneli@gryteniusacademy.se eller Tfn: 070-527 92 81

Birgit Elonen

Hej!
Jag heter Birgit Elonen, och jag driver företaget DinStad.

DinStad

Maj 2015 startade jag företaget DinStad efter många års funderingar fram och tillbaka. När jag sedan väl tog steget så gick allt väldigt smidigt. Till vardags arbetar jag på MURTEK Sverige AB, ett företag i byggbranschen, men sköter DinStad parallellt med mitt ordinarie arbete.

DinStads produkter

Min tanke var att jag skulle ta fram små frukostbrickor, tillverkade på Öland, med motiv från Gävle.

Hösten 2015 hade jag äran att få förvalta 6 st ordmoln som Mittmedia skapat. Det var ordmoln med dialekter från Mittmedias utgivningsområde. Dessa ordmoln blev starten på en fantastisk resa i dialektens härliga värld.

Nu snart 4 år senare så har dessa 6 ordmoln blivit 10 st. Mina egna ordmoln har skapats utifrån att personer som kommit från olika delar av landet har velat få ”sin egen” dialekt på en bricka.

Idag har DinStad inte bara frukostbrickor, utan även muggar, posters, mössor och kassar med ordmoln på. Är du sugen på att sätta ditt ett eget motiv på en bricka fixar vi naturligtvis det.

Återförsäljare och egna motiv

DinStad har följande återförsäljare. Madam Nyberg i Valbo, Hälso Livs på Söder i Gävle, Gävle Turistcenter, Klackbaren i Gävle samt Turistbyrån i Sandviken. Skulle du vara intresserad av att sälja DinStads produkter så hör av dig.

Kontakta eller besök mig gärna

På Tfn. 070-744 66 02
E-post: birgitelonen@hotmail.com
Butik: Snäppvägen 8, Näringen i Gävle hos MURTEK

Mig och mitt företag DinStad hittar du på www.dinstadgefle.se

Följ gärna DinStad i sociala medier

Anna Hellqvist, Ordförande

Anna Hellqvist skribent på Midean i Hälsingland Hudiksvall

Jag heter Anna Hellqvist, är skribent, webbredaktör och social media manager på företaget Midéan.

Hemsidor och webbplatser

Med åren har jag skaffat mig erfarenhet inom flera olika branscher och har bland annat många års erfarenhet som webbredaktör, då framför allt innehållet (content) på hemsidan, eller webbplatsen som vi som arbetar med det brukar säga.

Många olika sorters texter

Jag skriver artiklar både för tidningar och webbplatser. På en webbplats handlar dessa artiklar om sådant som berör företaget jag skriver för. Det kan vara senaste nytt eller artiklar med relevant information som hjälper kunden. Redovisningsbyrån kan till exempel ge sina kunder information om nya skatteregler. Det händer även att jag tar uppdrag att skriva SEO-texter (Search Engine Optimisation).

Sociala medier är bra marknadsföringskanaler

Inom sociala medier stöttar jag företag med att ta fram strategier, mål, hur det ska hantera sina kanaler och på vilket sätt de bäst kan marknadsföra sig där. Framför allt lär jag ut social selling som är det bästa och mest effektiva sättet att visa upp sig i kanalerna. För den som inte hinner eller av andra anledningar inte kan lägga tid på att själv skriva inlägg kan jag stötta med detta. Det kan vara en tillfällig kampanj eller återkommande arbete med inlägg för varje vecka/månad.

Du hittar mig på www.midean.se

Följ gärna mig i sociala medier