Linn Fjällmo Vestin

Hej,
Jag heter Linn Fjällmo Vestin och min verksamhet Fjällmo Energimedicin erbjuder tjänster i form av energimedicinska behandlingar och livscoaching.

Jag har behandlingslokal i Söderhamn men utför också alla mina behandlingar och sessioner på distans. Just distansbehandlingar är något utav min specialitet och det fungerar EXAKT lika bra som live.

Mina tjänster:

 • Q’ero-shamansk energimedicin
 • Reiki
 • Intuitiv healing
 • Livscoaching

Om min verksamhet:

Mitt mål är långsiktig personlig utveckling som håller i längden – på alla plan.
För mig handlar det inte om att bara skänka välmående för stunden utan att du efter en behandling ska få med dig de inre verktyg och styrka som krävs för att fortsätta vandra lika klart och självsäkert in i framtiden.

Kontakt, bokning, info:

Hemsida: www.linnfjallmovestin.com
E-post: info@linnfjallmovestin.com
Facebook: Fjällmo Energimedicin
Instagram: @fjallmo_energymedicine

Anneli Hillman

Entreprenör som hjälper entreprenörer digitalisera sina affärsprocesser

Hej,
Jag heter Anneli Hillman och är sedan sommaren 2018 företagare, då jag klev in som delägare i min mans företag, AKG Lift & Design AB.

Vi har ett särskilt företagsnamn, AKG Hillman Konsult, där jag bedriver min del av verksamheten, som är konsultverksamhet inom IT-tjänster och bokföring/redovisning.

Jag har en bakgrund som projektledare, testledare och systemutvecklare och är också utbildad webbdesigner och ekonom.

Det här hjälper jag dig med:

 • Digitalisera dina affärsprocesser
 • Hjälp med projektledning eller testledning
 • En ny hemsida eller kanske en webbshop
 • Har du ett nystartat företag och behöver komma igång med bokföringen

Jag är Fortnox Byråpartner, som är ett molnbaserat, svenskt affärssystem.

Kontakta mig:

Mobil: 0767-849494
E-post: anneli@annelihillman.se
Hemsida: www.annelihillman.se

Britt Forsberg

Hej,

Jag heter Britt Forsberg och är lärare i presentation, scenframträdande, skådespeleri, röst och fysisk träning. Jag är också teaterregissör. Jag har utvecklat många metoder och den som jag fokuserar mest på är den som hjälper människor att släppa sitt ego. Detta är något jag brinner för och sprider därför min metod Powerful Presence i allt jag gör. 

Jag älskar att umgås med människor från alla kulturer, samhällsskikt och livsåskådningar. 

Vill du veta mer?

Mitt företag heter Britt Forsberg och mer information hittar du på  www.brittforsberg.com

Elizabeth Ng De Gracia

Elizabeth Ng De Gracia

Hej!
Mitt namn är Elizabeth och jag är ägare skönhetssalongen Magasin 29 på Gävle Strand.

Jag är utbildad Frisk och Skönhetsterapeut och erbjuder skönhetsbehandlingar i Gävle både till män och kvinnor.

På Magasin 29 har vi bland annat:

 • Flera olika ansiktsbehandlingar
 • Lash lift
 • Olika vaxningar
 • Varm choklad oljemassage
 • Hot Stone Massage
 • Fotbehandlingar.

I min salong hyr även en frisör och en permanent make up artist in sig på en plats. Mer om dem kan ni läsa på www.magasin29.se

Boka eller kontakta oss

Hot stone massage

Titta in på vår hemsida www.magasin29.se och läs mer om våra erbjudanden. Där kan du också komma direkt till bokningssidan där du kan boka direkt.

Anneli Grytenius

Hej,
Jag heter Anneli Grytenius och driver tillsammans med min man Grytenius Academy. Jag har dessutom en fot i den kommunala världen som miljöinspektör inom hälsoskyddsområdet.

Det är vanligt att vi entreprenörer är högkänsliga. Är du också det? En nackdel med personlighetsdraget, som också kallas HSP, är att vi blir trötta av många intryck. Fördelarna är desto flera och i Grytenius Academy hjälper vi dig upptäcka och dra nytta av dem för att få mer balans i livet och få bättre ekonomi i företaget.

Om du är högkänslig eller inte kan du ta reda på genom att göra forskaren Elaine Arons test på vår hemsida www.gryteniusacademy.se/hsp-test

Vill du få kontakt med mig

Då finns jag på E-post:anneli@gryteniusacademy.se eller Tfn: 070-527 92 81

Veronica Stjärnström

Veronica Stjärnström

Hej,
Jag heter Veronica Stjärnström och äger och driver bl a AssistansPartner, HemPartner och Aurifodina.

AssistansPartner med personlig assistans

I AssistansPartner arbetar vi med personlig assistans, där vi hjälper till att söka men också genomföra den beviljade insatsen som personlig assistans innebär att få och ha. Är du nyfiken kan du läsa mer på vår hemsida www.assistanspartner.se

HemPartner med hemtjänst

I HemPartner bedriver vi hemtjänst och det kan man då få beviljat via kommunens biståndshandläggare men man kan också köpa tjänster själv som privatperson. Besök gärna vår hemsida www.hempartner.se

Coaching och utbildning i HLR

Jag är ICF Professional Certified Coach (ICF PCC) och Certified Business Communication Practitioner of NLP (Neuro Linguistic Programming) och i företaget Aurifodina arbetar jag som coach och instruktör inom HLR – Hjärt och Lung räddning.

Du kommer snart kunna läsa mer om företaget på vår kommande hemsida men tills dess kan jag berätta att då jag är entreprenör sen 11 år tillbaka är min spetskompetens affärsutveckling, organisation & ledarskap, förändringsprocesser, gruppcoaching och individuell coaching.

Som chef och ledare handleder jag även chefer i coachande ledarskap till att få andra resultat, både på företagsnivå och personnivå. Jag coachar och föreläser även i, och om, Varumärke, Sälj och Kommunikation.

Sedan 2011 är jag instruktör i HLR med utbildningar som är både teoretiska, praktiska och filmbaserade.

Välkommen att höra av dig

Mig når du på tfn.076 8270898 eller E-post veronica@aurifodina.se / veronica@hempartner.se / veronica@assistanspartner.se

Ann-Christin Käll

Hej,
Jag heter Ann-Christin Käll och är ordförande i Gävle affärskvinnor.

Jag är egen företagare sedan 6 år tillbaka. I mitt företag jobbar jag med affärsrådgivning och företagsutveckling.

Min största kund är NyföretagarCentrum Gästrikland där jag också ansvarar för verksamheten.

Jag tycker att man som företagare ska ägna sin tid åt det man är bäst på och tycker bäst om. Jag tycker att rådgivning är både kul och spännande. Tänk vilken lyx att få hjälpa människor att förverkliga sina drömmar om att starta företag.

Mitt råd till dig som har ditt eget företag är att sätta mål för det du vill nå med ditt företagande och vilka aktiviteter du behöver genomföra för att uppnå ditt mål.

Birgit Elonen

Hej!
Jag heter Birgit Elonen, och jag driver företaget DinStad.

DinStad

Maj 2015 startade jag företaget DinStad efter många års funderingar fram och tillbaka. När jag sedan väl tog steget så gick allt väldigt smidigt. Till vardags arbetar jag på MURTEK Sverige AB, ett företag i byggbranschen, men sköter DinStad parallellt med mitt ordinarie arbete.

DinStads produkter

Min tanke var att jag skulle ta fram små frukostbrickor, tillverkade på Öland, med motiv från Gävle.

Hösten 2015 hade jag äran att få förvalta 6 st ordmoln som Mittmedia skapat. Det var ordmoln med dialekter från Mittmedias utgivningsområde. Dessa ordmoln blev starten på en fantastisk resa i dialektens härliga värld.

Nu snart 4 år senare så har dessa 6 ordmoln blivit 10 st. Mina egna ordmoln har skapats utifrån att personer som kommit från olika delar av landet har velat få ”sin egen” dialekt på en bricka.

Idag har DinStad inte bara frukostbrickor, utan även muggar, posters, mössor och kassar med ordmoln på. Är du sugen på att sätta ditt ett eget motiv på en bricka fixar vi naturligtvis det.

Återförsäljare och egna motiv

DinStad har följande återförsäljare. Madam Nyberg i Valbo, Hälso Livs på Söder i Gävle, Gävle Turistcenter, Klackbaren i Gävle samt Turistbyrån i Sandviken. Skulle du vara intresserad av att sälja DinStads produkter så hör av dig.

Kontakta eller besök mig gärna

På Tfn. 070-744 66 02
E-post: birgitelonen@hotmail.com
Butik: Snäppvägen 8, Näringen i Gävle hos MURTEK

Mig och mitt företag DinStad hittar du på www.dinstadgefle.se

Följ gärna DinStad i sociala medier

Suzana Stamenkovic

Hej,
Jag heter Suzana Stamenkovic och jag driver Hushållstjänst i Sverige AB. 

Att jag blev företagare var ett ogenomtänkt steg. Det säger jag för att jag hade ingen aning vad jag gjorde då när jag startade.

Jag visste att jag gillade kontakt med människor vilket ledde till att jag lyssnade till deras behov och byggde sedan mitt företag utifrån det.

Det var det bästa som jag gjort i mitt liv. Jag gillar nöjda kunder, jag gillar nöjda medarbetare och jag gillar att hålla i trådarna. Det gjorde också att jag blev politiskt aktiv och ganska snabbt blev ordförande i Centerpartiet.

Mig och mitt företag hittar du på Hushållstjänst i Sverige AB

Eva Lindberg & Carina Jansson

Hej,
det är vi som är Eva och Carina. Vi driver företaget Eva & Carinas kök och har varit kollegor sen 1995.

Under många år drev vi Café Mamsell, ett café med anor från sekelskiftet som inte bara vi utan många Gävlebor fortfarande minns med glädje. Där skapade vi fester och kalas i mysig och hemtrevlig miljö med hembakat och hemlagat.

Sedan ett antal år erbjuder vi denna känsla i vår cateringverksamhet. Här kan du hitta förslag på mat, bufféer och servering för både stora och små evenemang så som bland annat företagsfester, bröllop, dop/namngivning, födelsedagskalas, minnesstunder, julbord, studentfester.

Våra kunder hämtar hos oss här på Södra Stapeltorgsgatan 16 B i Gävle eller så levererar vi ut på plats.

Du hittar oss och vårt företag på Eva & Carinas Kök

Titta gärna in på vår sidan Eva & Carinas kök på Facebook också