Medlemsavgiften för 2022

Vi närmar oss december och med det även slutet på år 2021. Helt otroligt men vi har tagit oss igenom ännu ett år. Med den pandemi som drabbade världen bestämde vi i styrelsen att underlätta för våra medlemmar genom att erbjuda ett avgiftsfritt år. Som en del i det har vi även tillåtit den som varit intresserad att få komma in i vår slutna medlemsgrupp på Facebook.

Medlemsavgiften för år 2022 är 350kr vilket är en liten höjning med 50kr på en avgift som legat på samma nivå det senaste åren. Att klara oss ett år utan intäkter har varit möjligt då pandemin har begränsat oss från att träffas, men mer än så går inte för en liten förening som oss.

Din medlemsavgift och ditt deltagande behövs för att vi ska kunna ta in föreläsare, arrangera träffar och för till exempel driften av den här webbplatsen.

Nu ser vi fram emot år 2022 då vi hoppas på att få se många av våra medlemmar. För det är tillsammans som vi blir starka, genom att dela med oss av vårt företagande och genom att stötta varandra.

Fakturan för medlemsavgiften skickas ut till dig i dagarna och vi hoppas på att få se mer av dig under det kommande året. Det innebär också att den som under år 2021 varit medlem i den sluta gruppen på Facebook och väljer att inte teckna sig för medlemsskap under 2022 kommer att plockas bort från gruppen.

Hälsar Anna Hellqvist, ordförande Gävle Affärskvinnor